Skip to content
Kelderdichting

Duurzame oplossingen voor kelderdichting

Op het gebied van kelderdichting zijn wij actief in onder andere Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen. De meeste firma’s voeren een kelderdichting uit met behulp van drainage. Deze interventie neemt echter veel plaats in beslag en lost de oorzaak van het probleem niet op. De werken zijn kostelijk en het water dient continu weggepompt te worden naar de riolering. Vochtfixers zorgt voor een degelijke, duurzame oplossing die zowel de oorzaak als het eigenlijke probleem aanpakt.

De beste producten voor kelderdichting in West-Vlaanderen

Voor het uitvoeren van een kelderdichting in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen of elders wordt er steeds gebruik gemaakt van de kwaliteitsproducten van Reynchemie NV. Deze producten garanderen de beste prijs-kwaliteit en kennen een hoge graad van betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze topproducten, in combinatie met uitstekend vakmanschap, zorgen voor een perfect resultaat zodat u zich de komende jaren geen zorgen meer hoeft te maken over mogelijke kelderproblemen.

VOCHTFIXERS KELDER2
VOCHTFIXERS KELDER3

Kelderdichting voor prefabkelders

De aanpak van kelderdichting in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen of elders verschilt van kelder tot kelder. Wanneer uw kelder een prefabkelder is die scheuren vertoont, worden deze scheuren eerst geïnjecteerd met tweecomponenten epoxyhars. Nadien worden de wanden en vloer behandeld met twee lagen hydraulische mortel.

VOCHTFIXERS KELDER3

Kelderdichting voor gemetste kelders

Bij gemetste kelders die te maken krijgen met vochtproblemen, worden alle muren afgekapt tot op de rauwe muur, om ze nadien terug op te bouwen. Op die manier is er geen waterinfiltratie, zelfs niet op de meest gevoelige plaatsen zoals de naden tussen de vloer en de muren.

Optimale resultaten voor kelderdichting

Wanneer u uw kelder laat behandelen tegen vocht, zoals doorslaand vocht, wordt er nagegaan of er geen sulfaten of sulfieten in de muur aanwezig zijn. Indien dit wel het geval is, worden deze eerst geneutraliseerd. Indien de vloer te maken krijgt met insijpelend water, zal deze uitgebroken worden. Vervolgens storten wij nieuw beton. Al deze maatregelen zorgen ervoor dat uw kelder binnen de kortste keren opnieuw in uitstekende staat verkeert.

Neem meteen contact met ons op

Woont u in de omgeving van Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen of Antwerpen en wilt u een echte specialist inschakelen voor kelderdichting? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat EPDM kan plaatsen of de renovatie van uw plat dak kan uitvoeren? Neem dan meteen contact op met Vochtfixers uit Wetteren, in de buurt van Gent. Dit kan door te bellen naar +32(0)497385412 of door een e-mail te sturen naar info@vochtfixers.be. U kunt ook steeds het contactformulier invullen. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder en staan op professionele wijze in voor kelderdichting en vele andere werkzaamheden in onder andere Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen.

Maak kennis met scherminjectie

De dichtingstechniek scherminjectie houdt in dat we de buitenkant van een kelder met een gel afdichten. Bij traditionele kelderdichting wordt de binnenkant gedicht, waardoor de muren altijd nat blijven en zouten naar binnen kunnen blijven dringen. Het risico op beschadigd bezetsel blijft dan bestaan. 

Scherminjectie daarentegen is een snelle methode (drie keer sneller dan traditionele technieken) waarbij de muren van uw kelder volledig droog worden en aanwezige zouten geweerd worden.

Vooral bij gemetselde kelders en liftkokers komt de methode goed van pas. Met name bij liftkokers zijn de werken al in één dag afgerond en blijft de lift slechts beperkt buiten gebruik.

Stuur ons gerust een bericht als u daarover meer informatie wenst.

Kelderdichting
Appointment Form