Skip to content

Kelderdichting

Kelderdichting in West-Vlaanderen

Voor kelderdichting in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen of elders in Vlaanderen rekent u op ons gespecialiseerde bedrijf uit Wetteren. De meeste firma’s voeren het dichten van kelders uit met behulp van drainage. Een keldergat dichten neemt echter veel plaats in beslag en lost het kelderlek zelf niet op. De werken zijn kostelijk en het water dient continu weggepompt te worden naar de riolering. Vochtfixers uit Wetteren zorgt bij het dichten van een lek in een kelder voor een degelijke, duurzame oplossing die zowel de oorzaak als het eigenlijke gevolg van het probleem aanpakt. Een keldergat laten dichten ging nog nooit zo vlot.

De beste producten voor kelderdichting

Voor het uitvoeren van een kelderdichting gebruiken wij de kwaliteitsproducten van Reynchemie NV. Deze producten garanderen de beste prijs-kwaliteit en kennen een hoge graad van betrouwbaarheid en duurzaamheid om uw keldergat te dichten en vochtbestrijding in uw kelder te bewerkstelligen. In combinatie met uitstekend vakmanschap, zorgen deze topproducten voor een perfect resultaat wat het dichten van kelders betreft. Zo hoeft u zich de komende jaren geen zorgen meer te maken over een mogelijk lek in uw kelder en hoeft u het kelderlek niet opnieuw te dichten.

VOCHTFIXERS KELDER2
VOCHTFIXERS KELDER3

Kelderdichting voor prefabkelders

De aanpak van kelderdichting verschilt van kelder tot kelder. Vochtfixers neemt het dichten van allerlei soorten kelders en keldergaten op zich. Wanneer uw kelder een prefabkelder is die scheuren vertoont, kunt u wel eens te maken krijgen met grondwater in uw kelder. Om het keldergat dan te dichten worden deze scheuren eerst geïnjecteerd met tweecomponenten epoxyhars. Nadien worden de wanden en vloer behandeld met twee lagen hydraulische mortel. Zo kunnen we het kelderlek zo snel mogelijk dichten en zorgen we ervoor dat er geen nieuw lek in uw kelder ontstaat.

VOCHTFIXERS KELDER3

Een keldergat in uw gemetste kelder dichten

Bij het dichten van gemetste kelders worden alle muren afgekapt tot op de rauwe muur, om ze nadien terug op te bouwen. Op die manier kunnen we vocht in buitenmuren tegengaan, zelfs op de meest gevoelige plaatsen zoals de naden tussen de vloer en de muren. Een kelderdichting van ons bedrijf is dus zeker een veilige, duurzame keuze wanneer u uw keldergat wil laten dichten.

Optimale resultaten voor kelderdichting

Wanneer we kelders dichten of behandelen tegen vocht, zoals doorslaand vocht, wordt er nagegaan of er geen sulfaten of sulfieten in de muur aanwezig zijn. Indien dit wel het geval is, worden deze eerst geneutraliseerd. Als de vloer te maken krijgt met insijpelend water, zal deze uitgebroken worden. Vervolgens storten wij nieuw beton. Al deze maatregelen zorgen bij het dichten van uw kelderlek voor een uitstekend eindresultaat.

Laat het dichten van kelders aan ons over

Wilt u een echte specialist inschakelen om uw kelderlek te dichten? Of wilt u uw dak laten dichten? Neem dan meteen contact met ons op. Als experts in vochtbestrijding zorgen we bij het dichten van uw kelderlek steeds voor een oplossing op maat, ongeacht het type kelder dat u heeft. Vergeet uw kelderproblemen en laat ons uw kelderlek dichten.

Appointment Form