Skip to content

Kelderdichting

Kelderdichting in West-Vlaanderen

Voor kelderdichting in West-Vlaanderen of elders in Vlaanderen rekent u op ons gespecialiseerde bedrijf uit Wetteren. De meeste firma’s voeren het dichten van kelders uit met behulp van drainage. Deze interventie neemt echter veel plaats in beslag en lost de oorzaak van het probleem niet op. De werken zijn kostelijk en het water dient continu weggepompt te worden naar de riolering. Vochtfixers uit Wetteren zorgt bij het dichten van kelders voor een degelijke, duurzame oplossing die zowel de oorzaak als het eigenlijke probleem aanpakt.

De beste producten voor kelderdichting in West-Vlaanderen

Voor het uitvoeren van een kelderdichting in West-Vlaanderen of elders in Vlaanderen wordt er steeds gebruik gemaakt van de kwaliteitsproducten van Reynchemie NV. Deze producten garanderen de beste prijs-kwaliteit en kennen een hoge graad van betrouwbaarheid en duurzaamheid. In combinatie met uitstekend vakmanschap, zorgen deze topproducten voor een perfect resultaat wat het dichten van kelders betreft. Zo hoeft u zich de komende jaren geen zorgen meer te maken over mogelijke kelderproblemen.

VOCHTFIXERS KELDER2
VOCHTFIXERS KELDER3

Kelderdichting voor prefabkelders in West-Vlaanderen en over heel Vlaanderen

De aanpak van kelderdichting in West-Vlaanderen of elders in Vlaanderen verschilt van kelder tot kelder. Vochtfixers neemt het dichten van allerlei soorten kelders op zich. Wanneer uw kelder een prefabkelder is die scheuren vertoont, worden deze scheuren eerst geïnjecteerd met tweecomponenten epoxyhars. Nadien worden de wanden en vloer behandeld met twee lagen hydraulische mortel.

VOCHTFIXERS KELDER3

Kelderdichting voor gemetste kelders in West-Vlaanderen of elders in Vlaanderen

Bij het dichten van gemetste kelders worden alle muren afgekapt tot op de rauwe muur, om ze nadien terug op te bouwen. Op die manier is er geen waterinfiltratie, zelfs niet op de meest gevoelige plaatsen zoals de naden tussen de vloer en de muren. Een kelderdichting in West-Vlaanderen of een locatie in Vlaanderen bij ons bedrijf is dus zeker een veilige, duurzame keuze.

Optimale resultaten voor kelderdichting in Vlaanderen

Wanneer we kelders dichten of behandelen tegen vocht, zoals doorslaand vocht, wordt er nagegaan of er geen sulfaten of sulfieten in de muur aanwezig zijn. Indien dit wel het geval is, worden deze eerst geneutraliseerd. Als de vloer te maken krijgt met insijpelend water, zal deze uitgebroken worden. Vervolgens storten wij nieuw beton. Al deze maatregelen zorgen voor een kelderdichting met een uitstekend eindresultaat.

Laat het dichten van kelders aan ons over

Wilt u een echte specialist inschakelen voor kelderdichting in West-Vlaanderen of elders in Vlaanderen? Of wilt u uw dak laten dichten? Neem dan meteen contact op met Vochtfixers uit Wetteren. Dat kan door te bellen naar +32(0)497385412 of door een e-mail te sturen naar info@vochtfixers.be. U kunt ook het contactformulier invullen. Als experts in vochtbestrijding zorgen we bij het dichten van kelders steeds voor een oplossing op maat, ongeacht het type kelder dat u heeft.

Appointment Form