Renovatie van een plat dak

Expert in vocht- en betonproblemen
Uitgebreid dienstenpakket
Actief in heel Vlaanderen

Kan uw plat dak wel een grondige renovatie gebruiken? Het is uiteraard belangrijk dat renovaties op een professionele manier gebeuren. U schakelt daarom best de hulp in van Vochtfixers. Wij zijn gespecialiseerd in vochtbestrijding, maar u kunt ook voor gevel- en dakrenovaties, betonherstellingen en kelderdichting bij ons terecht. Vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u een echte professional inschakelen voor de renovatie van uw plat dak? Neem dan contact op met Vochtfixers uit Wetteren.

renovatie van dak
renovatie van plat dak

Uw plat dak krijgt een grondige renovatie

Dakwerken zijn een vak apart en vereisen de juiste kennis en ervaring. U laat de renovatie van uw plat dak dan ook met een gerust hart over aan onze vakkundige medewerkers. Wij zijn als bedrijf zeer flexibel. U kunt ons altijd bereiken en voor de renovatie van uw plat dak een datum afspreken die het best past voor u. Samen bespreken wij in alle eerlijkheid wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van uw plat dak en u rekent daarbij op snelle en uitstekende service. Na een bezoek van onze vakmensen, heeft u een waterdicht en kwaliteitsvol dak boven het hoofd waar u jaren geen omkijken meer naar heeft. Wij vertellen u ook meteen graag meer over roofing, een van de meest populaire dakbedekkingen voor platte daken. Ook als u een EPDM dak wilt laten plaatsen of voor betonherstellingen kunt u ons contacteren.

Neem contact met ons op

Wilt u een echte professional inschakelen voor de renovatie van uw plat dak? Neem dan contact op met Vochtfixers uit Wetteren, in de omgeving van Gent. Dit kan door het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar +32(0)497385412. Heeft u nog specifieke vragen of opmerkingen over de renovatie van uw plat dak? Dan kunt u ook altijd uw vragen mailen naar info@vochtfixers.be. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord.
man met gereedschap

Appointment Form