Skip to content

Beton

Betoninjecties

VOCHTFIXERS BETON2

U kunt een beroep doen op de expertise van Vochtfixers om doorvoeren (oftewel leidingtunnels) en nutsleidingen te dichten in kelders, ondergrondse betonconstructies of parkeergarages.

We zorgen voor een oplossing op maat. Eerst reinigen we oppervlaktescheuren grondig. Daarna maken we ze dicht met een speciale afdichting die de injectiehars niet laat wegvloeien en steeds een gelijkmatige druk behoudt.

VOCHTFIXERS BETON2

We boren vervolgens ritsgewijs en schuin naar de scheur toe en plaatsen injectienippels in de booropeningen waarlangs we kunnen injecteren.

De betoninjectie bestaat enerzijds uit water, zodat de scheuren zich kunnen vullen en anderzijds met twee componenten epoxyhars.

Nadat die zijn uitgehard, verwijderen we de injectienippels en vullen we de resterende boorgaten met mortel.

VOCHTFIXERS BETON3

Betonherstellingen

VOCHTFIXERS BETON4

Betonrot kan zware stabiliteitsproblemen veroorzaken in gebouwen. Merkt u corrosie op van uw wapeningsstaal? Brokkelen uw kroonlijsten en balkons af? Zitten er scheuren in gevels? Contacteer dan snel Vochtfixers voor een betonherstelling. Wij voeren eerst een uitgebreide analyse uit zodat we uw situatie perfect kunnen inschatten. Nadien gaan we aan de slag met kwaliteitsproducten van Reynchemie nv om uw gebouw opnieuw veilig en stevig te maken.

VOCHTFIXERS BETON4

Eerst verwijderen we het kapotte beton zodat we de ijzeren wapening die eronder zit kunnen zandstralen en ontroesten. Als u dat wenst voegen we ook een speciale verflaag toe die we bestrooien met zand. Die laag zorgt voor een goede hechting met de vezels en de krimpgecompenseerde reparatiemortel. Vervolgens werken we de herstelling af met een beschermende en esthetische betoncoating.

VOCHTFIXERS BETON5

Appointment Form