Skip to content

Beton

Betoninjectie in Vlaanderen

VOCHTFIXERS BETON2

Betonherstel voeren wij uit met behulp van betoninjectie in West-Vlaanderen en elders in Vlaanderen. Concreet kunt u een beroep doen op de expertise van Vochtfixers uit Wetteren om doorvoeren en nutsleidingen te dichten in kelders, ondergrondse betonconstructies of parkeergarages. Ook voor betonherstel op maat in West-Vlaanderen rekent u op ons bedrijf.

VOCHTFIXERS BETON2

Hoe gaan wij te werk bij betoninjectie in Vlaanderen?

Bij betonherstel in West-Vlaanderen of elders zorgen we altijd voor een oplossing op maat. We analyseren daarvoor altijd de situatie en reinigen de oppervlaktescheuren grondig. Daarna dichten we de scheuren met behulp van een speciale afdichting die ervoor zorgt dat de injectiehars niet wegvloeit en dat er overal een gelijkmatige druk is. Vervolgens boren we ritsgewijs en schuin naar de deur toe en plaatsen we injectienippels in de booropeningen. De eigenlijke betoninjectie in Vlaanderen wordt via deze nippels toegevoegd. De betoninjectie die we gebruiken voor projecten over heel Vlaanderen, bestaat enerzijds uit water, zodat de scheuren zich kunnen vullen, en anderzijds uit twee componenten epoxyhars. Nadat die zijn uitgehard, verwijderen we de injectienippels en vullen we de resterende boorgaten met mortel. Het betonherstel in West-Vlaanderen of elders gebeurt bij ons bedrijf altijd op een professionele manier.

VOCHTFIXERS BETON3

Laat het betonherstel in West-Vlaanderen en omstreken aan ons over

Wilt u Vochtfixers uit Wetteren inschakelen voor betonherstel in West-Vlaanderen of elders? Of bent  u op zoek naar een specialist in vochtbestrijding? In beide gevallen rekent u op ons. Contacteer ons dan vandaag nog door te bellen naar het nummer +32(0)497385412 of via het e-mailadres info@vochtfixers.be. Wij zorgen zo snel mogelijk voor een betoninjectie en komen zo snel mogelijk op locatie in Vlaanderen. Ook voor andere diensten als kelderdichting kunt u op ons rekenen.

Appointment Form