Skip to content

Beton

Een betoninjectie als oplossing voor scheuren
VOCHTFIXERS BETON2

U kan een beroep doen op de expertise van Vochtfixers om doorvoeren (oftewel leidingtunnels) en nutsleidingen te dichten in kelders, ondergrondse betonconstructies of parkeergarages. Wij analyseren uw situatie zorgvuldig en bieden een oplossing op maat.

Eerst reinigen we oppervlaktescheuren grondig. Daarna maken we ze dicht met een speciale afdichting die de injectiehars niet laat wegvloeien en steeds een gelijkmatige druk behoudt.

VOCHTFIXERS BETON2

We boren vervolgens ritsgewijs en schuin naar de scheur toe en plaatsen injectienippels in de booropeningen waarlangs we kunnen injecteren.

De betoninjectie bestaat enerzijds uit water, zodat de scheuren zich kunnen vullen en anderzijds met twee componenten epoxyhars.

Nadat die zijn uitgehard, verwijderen we de injectienippels en vullen we de resterende boorgaten met mortel.

VOCHTFIXERS BETON3
Betonrot & corrosie bestrijden
VOCHTFIXERS BETON4

Betonrot kan zware stabiliteitsproblemen veroorzaken in gebouwen. Merkt u corrosie op in uw wapeningsstaal? Brokkelen uw kroonlijsten en balkons af? Zitten er scheuren in uw gevel? Roep dan snel Vochtfixers op om uw beton te herstellen.

Wij voeren eerst een uitgebreide analyse uit. Dan gaan we aan de slag met kwaliteitsproducten van Reynchemie nv om uw gebouw opnieuw veilig en stevig te maken.

VOCHTFIXERS BETON4

Eerst verwijderen we het beschadigde beton. Zo kunnen we de ijzeren wapening eronder zandstralen en ontroesten. Als u dat wenst, voegen we een speciale verflaag toe die we bestrooien met zand.

Die laag garandeert een goede hechting met de vezels en de krimpgecompenseerde reparatiemortel. Tot slot werken we de herstelling af met een beschermende en esthetische betoncoating.

VOCHTFIXERS BETON5
Appointment Form