Skip to content

Dakdichting

Uw dak perfect gedicht dankzij onze unieke coating

VOCHTFIXERS DAK3

Bij Vochtfixers maken we gebruik van het wondermiddel polyurea om uw dak perfect te dichten. De coating uit kunststof heeft een hoge moleculaire dichtheid en vormt bijgevolg een erg taaie en elastische beschermlaag. Polyurea is tot 600% rekbaar en is bestand tegen extreme temperaturen van -32° Celsius tot 149° Celsius. Bovendien is de coating ook waterbestendig.

Verder is de coating wortelbestendig (ideaal voor groendaken), erg slijtvast (ideaal voor industriële vloeren) en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Omdat de coating toepasbaar is op nagenoeg alle ondergronden (bv. beton, metaal, hout, RVS, isolatie, bitumen, EPDM, polyester,…) kunnen we die gebruiken in nieuwbouw– én renovatieprojecten van zowel particulieren als bedrijven.

Polyurea components
VOCHTFIXERS DAK3

Enkele seconden nadat we de coating hebben aangebracht, ontstaat er al een flexibele kunststoflaag die naadloos aansluit op uw dak. Na twee minuten kunt u er al op lopen. De definitieve uitharding vindt plaats na 24 uur.

Polyurea is toepasbaar in verschillende diktes, is resistent tegen allerlei soorten chemicaliën en is erg duurzaam. Overtuigd van onze unieke coating? Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Appointment Form