Skip to content

Polyurea

Polyurea is een hoog-reactieve coating die het resultaat is van een polymeer bestaande uit twee componenten. De chemische en mechanische eigenschappen zijn, in vergelijking met andere coatings, van bijzondere kwaliteit. Deze coating is bovendien erg duurzaam en veelzijdig. Zo kan de coating van Polyurea aangebracht worden op kunststof, beton, metaal, hout en gips en geeft het door de snelle verharding onmiddellijk resultaat. Daardoor is Polyurea als coating geschikt voor heel wat toepassingen. Bij Vochtfixers in Wetteren, in Oost-Vlaanderen, gebruiken we Polyurea als coating voor kunststof en bij de dichting van onder andere daken.

POLYUREA2

Polyurea als kunststof coating voor dichting en andere toepassingen in Oost-Vlaanderen

De kunststof coating met Polyurea brengen wij met speciale verwarmde spuitapparatuur aan. De bestanddelen van de coating kunnen aangepast worden (bv. vergrote druk- en slijtvastheid of verhoogde elasticiteit) naargelang de ondergrond. We gebruiken Polyurea voor verschillende toepassingen:

  • als afwerking van zwembaden
  • als afdekking voor rioleringen en putdeksels

Ongeacht waarvoor we de coating van Polyurea ook nodig hebben, bijvoorbeeld voor de dichting van uw dak in Oost-Vlaanderen, zorgen we telkens weer voor een vlotte samenwerking waarbij transparantie en professionaliteit centraal staan. Verder voeren we ook allerlei andere werken uit. Heeft u last van doorslaand vocht? Dat lossen wij voor u op!

Industriële vloeren

Wij nemen diverse industriële vloeren onder handen (bv. in ziekenhuizen, museums, scholen, grootkeukens & parkeergarages).

Platte daken

Polyurea vormt een elastische beschermlaag op uw dak, zodat het extreme temperaturen & neerslag aankan.

De voordelen van Polyurea als kunststof coating

Bent u nog niet helemaal overtuigd van Polyurea als kunststof coating? Wij zetten de voordelen graag nog even op een rijtje. Deze coating:

  • biedt onmiddellijk resultaat door de snelle droogtijd
  • is milieuvriendelijk, doordat het geen oplosmiddelen bevat
  • is waterdicht
  • is erg veelzijdig en toepasbaar in verschillende sectoren

U profiteert van al deze voordelen wanneer u kiest voor de kunststof coating in Polyurea, bijvoorbeeld voor het dichten van uw dak of de afwerking van uw zwembad in Oost-Vlaanderen.

Vraag meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u gebruikmaken van Polyurea als kunststof coating voor de dichting van uw dak in Oost-Vlaanderen? Wij staan voor u klaar. Contacteer ons vandaag nog door een e-mail te sturen naar info@vochtfixers.be of door te bellen naar het nummer +32(0)497385412. Vochtfixers uit Wetteren voorziet u graag van het juiste advies en bekijkt de mogelijkheden.

Appointment Form