Skip to content

Opstijgend vocht

Vochtfixers weet er wel raad mee

Oorzaken

Opstijgend vocht in uw muren doet behang loskomen en zorgt voor witte schimmelvorming. Bovendien kan het u ernstig ziek maken en de isolatiewaarden van uw muren erg doen zakken. Er zijn verschillende oorzaken voor opstijgend vocht:

Aangezien opstijgend vocht nooit hoger komt dan 1,20 meter, hebben alle vochtproblemen boven die hoogte een andere oorzaak.

VOCHTFIXERS VOCHT2
VOCHTFIXERS VOCHT3

Bestrijding

Vochtfixers is de ideale partner om opstijgend vocht te bestrijden. Wij komen eerst bij u langs voor een uitvoerige analyse en bepalen nadien een oplossing op maat van uw woning.

Als uw waterkering stuk is, vervangen wij de folie of kappen we uw pleisterwerk af tot net boven de waterkering. Als u geen waterkering heeft, injecteren we uw muren. Muren die zouten bevatten, behandelen we, zodat het uitgekristalliseerde zout niet meer schadelijk is.

VOCHTFIXERS VOCHT3

Al onze werken voeren wij uit met kwaliteitsproducten van Reynchemie nv. Als de werken afgelopen zijn, ruimen we al het puinafval op.

Na drie tot zes maanden voorzien we een zorgvuldige opvolging en nameting om te controleren of uw muren droog zijn.

De droogtijd is afhankelijk van de muurdikte. Wil u meer weten over de werkwijze van Vochtfixers? Contacteer ons gerust. 

VOCHTFIXERS VOCHT4

Appointment Form